Cursus inschrijf 2018

Innogreen cursusavonden

 

Er is weer veel belangstelling geweest voor onze cursus, waarvoor dank, maar ook de 22e zit helemaal VOL


“Klimaatinvloeden op bodem & plant”

(structuur, afwatering, vochtbuffering, ziekten/plagen)

 

De klimaatveranderingen worden steeds duidelijker zichtbaar. Wat is de invloed van de hevige regenbuien, langere perioden van droogte of juist met veel regen? Met welke ziekten en plagen moeten we (meer) rekening gaan houden en wat is de invloed op de bodem(structuur)? En wat mag/kan anno 2018 nog? Wat is in de toekomst nog het belang van een spuitlicentie? Een aantal interessante lezingen van Peter Meerwijk, Ruud Snijders en Elwin Kok over deze thema’s. We denken hiermee voor u een zeer leerzame avond te hebben samengesteld. Het is zeker verstandig onze technische cursusavond bij te wonen! Extra: de bijeenkomst telt mee voor de verlenging van de spuitlicentie (competentie teelt 1 punt).

 

Groepsindeling, locaties en tijdstippen

Per cursusavond 25-30 deelnemers. Cursusduur van 16.30 uur tot 21.00 uur (vol is vol)

 

23 januari  bij Fort Altena, te Sleeuwijk

8 februari  bij Fort Altena, te Sleeuwijk

22 februari bij Fort Altena, te Sleeuwijk

 

Kosten: € 40,00 excl. btw per persoon. Koffie, thee, stamppotbuffet, cursusmap en afmelden bij bureau erkenningen  inbegrepen. Geen verlenging nodig, dan bedragen de kosten 30,00 p.p. geef dit aub duidelijk aan op het inschrijf formulier.

 

Voor de 10e keer! organiseert Innogreen deze cursusavonden voor hoveniers, groenvoorzieners en gemeenten. Onderwerpen: bodemverbetering, bodemstructuur, kennen en herkennen van grondsoorten, ionencomplex, inspelen op de effecten van klimaatverandering, gewasbescherming, wat kan, wat mag, buxus en andere problemen, de inzet van natuurlijke vijanden, grasbeheer met aanleg, onderhoud, probleemstellingen, plaagherkenning en plaagbestrijding. Kortom: een compleet programma voor de professional, met vele voorbeelden uit de praktijk. Graag tot ziens!

 

Opgeven kan door het formulier ingevuld te sturen naar: cora@innogreen.nl

(of per post)

pdf-icon.png                     pdf-icon.png

inschrijf formulier       programma

Voor meer informatie kunt u contact opnemen:

 

Beatrixhaven 25

4251 NK  Werkendam

T: 0183-509796 

E: cora@innogreen.nl