Boombak_water.jpg

 

bijen.JPG

 

wildbloemen_klein.jpg


Diensten en producten voor gemeenten

Innogreen voorziet gemeenten van adviezen en producten ten aanzien van duurzaam beheer van het groen in de openbare ruimte. Van de aan- en verplant tot renovatie van bomen, plantsoenen en grasvelden. Dit doen wij bijvoorbeeld met bodemonderzoek en passende probleemoplossende producten.

 

Circulair (grond)beheer

Als gemeente is circulair werken gewenst en dit geeft meerwaarde aan het groen. Door bestaande gronden te verbeteren kan veel worden gewonnen. U werkt met gebiedseigen grond, bespaart in onnodig transport van ‘nieuwe’ grond en creëert maatwerk voor het gewenste gewas. Vaak zijn gronden prima te gebruiken door er, op basis van de uitslag van een bodemmonster, voeding of bodemverbetering aan toe te voegen.

 

Samenwerking

Innogreen gelooft in de kracht van samenwerking. We werken dan ook samen met betrouwbare partners om kennis te delen en u als klant te ontzorgen. Zo zijn we onderdeel van 3Green Solutions. In deze samenwerking met Zoontjens Boomverzorging en Natural Plastics stimuleren we circulair groenbeheer. We ondersteunen elkaar met onze kennis, producten en diensten. Op deze manier kunnen we een verscheidenheid aan projecten realiseren. Samen voor duurzaam en circulair groenbeheer!

 

Veel gebruikte producten door gemeenten:

 

 

Voor een volledig overzicht ga naar onze pagina Producten


Voor onze uitgebreide brochure: Groengids 2018

 

Terug naar Afnemers