Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


Snelmix

 productblad Snelmix

Samengestelde organische meststof  NPK 16-3-6 + 3 MgO

 

Productinformatie

Speciaal meststof voor snelle start van de groei, daar waar snel extra kleur gewenst is op sport/grasvelden, opstarten in het voorjaar en bij veel stikstof vragende gewassen onder glas en buiten. Snelmix zorgt voor  voorraad bemesting en tevens snelle directe groei en kleur. De toegevoegde magnesium zorgt voor extra aanmaak van chlorofyl. Door het hoge gehalte aan organische stof ontstaat tevens een positief effect op de beworteling en het bodemleven. Na het gebruik van Snelmix in het voorjaar op gazons, is het goed om vervolgens GrasZó® of Sportveldenmix te gebruiken voor het beste resultaat.

 

Snelmix:

-          algemene meststof

-          geeft kleur en groei

-          sterke wortelontwikkeling

-          stimulering van het bodemleven

-          verbetert de structuur

-          werkt 2  tot 3 maanden

-          makkelijk strooibare korrel

-          snelle voorjaarsstart op gazons

 

Samenstelling

16% stikstof totaal (N) waarvan: 6% organische stikstof, afkomstig van diermeel en cacaodoppen en 8% ureumstikstof, 2% ammononiumstikstof, 3% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat, 6% kaliumoxyde (K2O) oplosbaas in water, 3% magnesiumoxyde (MgO) oplosbaar in water, 35% organische stof, afkomstig van diermeel en cacaodoppen.

 

NB:

Droog bewaren. Niet voor menselijke en dierlijke consumptie.

 

Algemene dosering:

3 - 6 kg per 100 m2 per strooibeurt.

 

Voor een optimaal resultaat is het verstandig de dosering door één van onze adviseurs te laten bepalen aan de hand van de bodemgesteldheid.

 

Tip:

Wanneer Snelmix gebruikt wordt in het voorjaar op gazons, is het goed om vervolgens GrasZó® of Sportveldenmix te gebruiken voor het beste resultaat.

 

Daar Innogreen over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.