Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


Aqua & Climate

nieuwe folder Aqua & Climate

webshop knop.png

 

Bemesting,  bemonstering, beregening, drainage, waterberging, zwemvijvers en filtersystemen. Voor duurzaam maatwerk en kwaliteit gaat u naar Innogreen.

 

 

Innogreen is al jaren een vaste waarde waar het gaat om een stuk advies gekoppeld aan de juiste (organische) voedingsstoffen voor de tuin. Bij bestrijding van ziekten en plagen wordt ingezet op haardbestrijding en het gebruik van natuurlijke gewasbeschermingsmiddelen. Nieuw is de afdeling Aqua & Climate, voor al het (nodige) water in de tuin.

 

Herschaalde kopie van vijver sfeer.jpg

 

Wanneer een tuin wordt aangelegd, doen we dat immers met de intentie om een mooi eindresultaat te verkrijgen, met prachtige borders, een groene grasmat en heldere waterpartijen. Om dit resultaat te verkrijgen is een juist advies op zijn plaats. Om het later zo te houden en de tuin te laten groeien naar volle wasdom is ook water onmisbaar.

 

Beregening  (maar ook drainage) kan van grote invloed zijn. Hiervoor zijn tal van mogelijkheden. Van verzonken roterende pop up sproeiers in het gazon tot nevelsproeiers in de borders. Om water te sparen en overlast tot een minimum te beperken kan d.m.v. een beregeningscomputer het water geven ‘s nachts plaatsvinden. Hierdoor wordt er minder water verbruikt (minder verdamping). Om onnodig beregenen te voorkomen kan gewerkt worden met regensensoren welke de beregening tijdelijk uitstellen bij regenval. Bij taxussen en andere hagen en bij bloembakken bestaat de mogelijkheid om te werken met druppelslang of druppelaars. Om het systeem van water te voorzien kan er gekozen worden voor een bron (boring), voor oppervlakte water (sloot), kraan (waterleiding), of een regenwater bergingssysteem. Gezien het maatwerk hiervan is de juiste (beregenings)pomp erg belangrijk. Natuurlijk kan een watergeefsysteem ook in een bestaande tuin worden ingepast, vaak met minimale schade aan gazon en beplanting. Denk daarbij aan het gebruik van een zogenaamde trilmol.

 

Waterafvoer kan ook een zeer grote rol hebben in de tuin, immers bij langdurige wateroverlast sterven de plantenwortels af met grote gevolgen. Denk aan de juiste drainage en waterafvoersystemen zoals afvoergoten en kolken langs bestrating.

 

Innogreen Aqua & Climate kan samen met u het juiste plan opstellen en zorgen voor correcte uitvoering en aansluiting. Rechtstreeks met de opdrachtgever, of in samenwerking met de hovenier/aannemer.

 

Onze voordelen voor u:

·         van ontwerp tot onderhoud

·         voor aanleg en/of  montage

·         heldere offertes met de juiste prijs/kwaliteit verhouding.

·         direct contact met de specialist voor vragen

·         snelle service bij storingen

·         voor pompen en pompinstallaties

·         voor afvoergoten en drainage

·         voor elektrawerk, en beregeningscomputers

·         voor service en onderhoudscontracten

·         duurzaam en milieubewust

 

 

Herschaalde kopie van sproeiers 5.jpg

 

Voor meer informatie over de mogelijkheden, voor een offerte of een eerste advies kunt u contact opnemen met onze technische dienst: info@innogreen.nl

 

randsproeiers.jpg