Inno_Pand_klein.jpg

 

T:   0183 - 509796

E:   info@innogreen.nl


Win vrijkaarten voor Bloemenpark Appeltern

(28-06-2024)



Doe je mee met deze winactie?

Ook dit jaar mogen wij als partner van Appeltern weer 12 entreekaarten weggeven voor een onvergetelijk dagje uit in het prachtige Bloemenpark Appeltern. Deze actie is speciaal voor hoveniers, groenvoorzieners en glastuinbouwers en al onze andere klanten. De kaarten zijn voor 2 personen dus neem zeker iemand mee!


Bloemenpark Appeltern 

Bloemenpark Appeltern is een waar paradijs voor tuinliefhebbers. Met meer dan 100 modeltuinen en duizenden bloemen en planten is het een perfecte plek om inspiratie op te doen voor tuinaanleg. Je kunt er eindeloos wandelen en genieten van de kleurrijke pracht die het park te bieden heeft. Na een verkwikkende wandeling kun je heerlijk neerstrijken in het sfeervolle restaurant of op het terras voor een lekker kopje koffie of thee met iets lekkers. 


Vergeet niet om een bezoekje te brengen aan het informatiecentrum, gevestigd bij de oude toegang in het voormalig restaurant. Hier vind je informatie over de partners van Appeltern en de aangesloten Appeltern Hoveniers.


Hoe maak je kans op GRATIS entreekaarten?

Kans maken is heel eenvoudig!


Ga naar onze facebookpagina 

  1. geef een like
  2. schrijf een leuk verhaaltje of anekdote over tuinonderhoud onder de post op onze facebookpagina


(werkt de link niet probeer dan een andere browser zoals Google Chrome)


Woensdag 10 juli maken we de winnaars bekend van de 12 vrijkaarten. We doen dit uiteraard ook weer op onze facebookpagina. Heb je gewonnen dan nemen we even contact met je op voor het verzenden van de digitale toegangskaarten.


Voorpret en inspiratie

Waarom vragen we om een verhaal of anekdote over tuinonderhoud? 

We willen laten zien dat het werk van onze hoveniers, groenvoorzieners, glastuinbouwers en partners niet alleen zwaar en intensief maar zeker ook grappig en ontspannend kan zijn. Tuinonderhoud heeft 1001 grappige en inspirerende verhalen. Denk maar aan die keer dat je een klant hebt geholpen om van een plaag of probleem af te komen, of wanneer je onderhoud mocht verrichten aan een eeuwen oude eik. 


Nog wat ideetjes om je verder op weg te helpen:

  • Een grappige tuinblunder: heb je ooit per ongeluk de verkeerde plant gesnoeid
  • Een succesverhaal: deel je trots over hoe je door een goed bemestingsplan uit te voeren een tuin weer in volle glorie hebt hersteld
  • Tuingeheimen: we zijn er dol op! Dus heb jij een bijzondere tip of truc die je in kunt zetten bij het tuinonderhoud?


WINACTIE.jpg