Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


ECO meststoffen

Biologisch samengestelde organische meststoffen voor ecologische opkweek van vaste planten, groenten, bomen en heesters.

 

Algemene productinformatie

Deze mixen zijn speciaal ontwikkeld door InnoGreen voor ECO bedrijven. Hierbij is vooral gekeken naar prijs/kwaliteit en duurwerking. De mixen voldoen ook aan Skal eisen. Door de specifieke samenstelling verbetert de beworteling en ontstaat er een rijk bodemleven, een hogere weerstand, krachtige planten maar ook een betere droogte tolerantie. De meststoffen zijn goed strooibaar en werken +/- 3 maanden.

 

BN PL               5-4-7 + 2  MgO

Plantaardige organische meststof die zorgt voor een goede voorraad bemesting en tevens directe groei. De toegevoegde magnesium zorgt voor extra kleur en aanmaak van chlorofyl. Door de specifieke samenstelling verbetert de beworteling en ontstaat er een rijk bodemleven, een hogere weerstand, krachtige planten maar ook een betere droogte tolerantie.

Samenstelling:

5% stikstof totaal (N) volledig organisch gebonden, afkomstig van: meel van koeken van oliehoudende zaden en vinassekali. 4% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 7% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% MgO oplosbaar in water, 70% organische stof van: meel van koeken van oliehoudende zaden en vinassekali.

 

ECO groei           8-3-8 +  2 MgO

Deze complete organisch meststof die zorgt voor een goede voorraad bemesting en tevens directe groei. De toegevoegde magnesium zorgt voor extra kleur en aanmaak van chlorofyl (voorjaar en zomer bemesting).

Samenstelling:

8% organische stikstof, afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. 3% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 8% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% MgO oplosbaar in water, 50% organische stof van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen.

 

ECO bloei            4-4-14 +  2 MgO

In de nazomer/ herfst ontstaat er bij vaste planten, heesters en gras meer behoefte aan kali en minder aan stikstof. Het gewas gaat meer richting vruchtproductie en afharding. Hierdoor vergroot de kalibehoefte. Ook bij fruit gewassen en kali tekorten

Samenstelling:

4% organische stikstof, afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. 4% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 14% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% MgO oplosbaar in water, 40% organische stof van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen.


ECO neutraal     6-5-9 +  2 MgO

Algemene organisch meststof die zorgt voor een goede voorraad bemesting en tevens directe groei. De toegevoegde magnesium zorgt voor extra kleur en aanmaak van chlorofyl (voorjaar en zomer bemesting).

Samenstelling:

6% organische stikstof, afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. 5% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 9% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% MgO oplosbaar in water, 45% organische stof van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen.

 

ECO Basis mix   7-3-3

Algemene standaard organischmeststof die zorgt voor een goede voorraad bemesting en tevens directe groei.

Samenstelling:

7% organische stikstof, afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. 3% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat. 3% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 50% organische stof van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen.

 

NB:

Voor ECO groei, bloei, neutraal en basis geldt: bevatten dierlijke eiwitten! Vee mag niet op het land komen gedurende tenminste 21 dagen na het gebruik hiervan op het land. Droog bewaren. Niet voor menselijke en dierlijke consumptie.

 

Dosering

Algemeen advies:

7- 12 kg per 100 m2 per strooibeurt

 

Daar Innogreen over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.