Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


GrasZó ®

Samengestelde organische meststof  9-3-9 + 2 % MgO en micro-organismen voor gazon en sportveld

 

GrasZó® productblad

Een diepgroen gazon: het ideale tapijt voor de tuin. Een stevige diepgewortelde, donkergroene dichte grasmat is de perfecte ondergrond voor het beoefenen van sport, spel en recreatie.

Wij hebben voor u een meststof ontwikkeld die ervoor zorgt dat de grasmat deze goede eigenschappen krijgt en behoudt. GrasZó® combineert de beste ingrediënten van een organische meststof met de beste micro-organismen. Het bevat o.a. Mycorrhizae, bacteriën, actinomyceten, humuszuren, gisten, enzymen en zeewier.

Vanuit onderzoek en nieuwe inzichten heeft Innogreen vanaf 2016 een extra toevoeging van micro-organismen, bacterien en

speciale Mycorrhizae voor gras in GrasZó toegepast.

Het gebruik van GrasZó® resulteert in verbetering van de beworteling, een rustige groei, een diep groene kleur, een grotere droogte tolerantie, hogere weerstand tegen ziekten. Bij juist gebruik van GrasZó® vermindert het aantal maaibeurten op jaarbasis. Door de duurwerking van de meststof hoeft u slechts 2 x per jaar te strooien. Van belang voor een succesvol resultaat is natuurlijk de uitgangssituatie: de juiste pH, de bodemstructuur, de al aanwezige voedingsstoffen, het gehalte aan organische stof en het vochtvasthoudend vermogen van de bodem. GrasZó®  is een kleine, goed strooibare korrel en werkt  2 ½ tot 3 maanden.

 GrasZo

GrasZó®:

-          verbetert de beworteling en is zuinig in gebruik

-          geeft een rustige groei en diepgroene kleur

-          creëert een hogere droogtetolerantie

-          bevordert het bodemleven

-          verhoogt de weerstand van het gras

-          vergroot de opnamecapaciteit van water en nutriënten

-          vermindert en voorkomt vervilting en vervetting

 

 

Samenstelling

9% stikstof totaal (N) waarvan: 6% organische stikstof afkomstig van: verenmeel, beendermeel. Meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen, 3% ureumstikstof,  2% fosforzuuranhydride (P2O5) en neutraal ammoniumcitraat, 10% kaliumoxyde (K2O), 2% magnesiumoxyde (MgO), 50% organische stof afkomstig van: verenmeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. Mycorrhizae, zeewieren, humuszuren, enzymen en diverse micro-organismen.

 

NB:

Bevat dierlijke eiwitten. Vee mag niet op het land komen gedurende tenminste 21 dagen na het gebruik hiervan op het land. Droog bewaren. Niet voor menselijke en dierlijke consumptie.

 

Dosering

Algemeen advies:

Bij een lichte grond 8-10  kg  per 100 m2 per strooibeurt

Bij zware grond  6 -8 kg  per 100 m2 per strooibeurt

 

Tip:

Werk bij de aanleg van gazon of sportveld ook BioBodem® door de toplaag heen. Aangieten met BioRoots® ter versnelling van de beworteling is bij de aanleg met zode een goede optie.

 

Daar Innogreen over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.