Innogreen is lid van

wilde weelde logo.jpg


webshop knop.png

Online bestellen

Professionals kunnen 

de producten online bestellen.

Vraag uw inlog code aan

via info@innogreen.nl

 

Particulieren verwijzen

wij voor onze producten

naar Tuinkenner.nl

tuinkenner logo.jpg

 

 

 

 


Vabomix 2

 Vabomix 2 productblad

 Samengestelde organische meststof. Voor opkweek van vaste planten, bomen en heesters

 

VaBomix algemene productinformatie

Deze mix is speciaal ontwikkeld voor het najaar. Hierbij is vooral gekeken naar prijs/kwaliteit en duurwerking. Gezocht is naar een ideale balans tussen alle componenten. Het resultaat mag er zijn! Door de specifieke samenstelling verbetert de beworteling en ontstaat er een rijker bodemleven, een hogere weerstand, krachtige planten maar ook een betere vorst tolerantie. Door de duurwerking van deze meststof hoeft u slechts 1 x per jaar te strooien. Dus veel voordelen voor u als gebruiker. Van belang voor een succesvol resultaat is natuurlijk de uitgangssituatie. VaBomix is mooie kleine, goed strooibare korrel en werkt  +/- 3 maanden.  

 

VaBomix 2:    3-8-18 + 2 MgO

Meststof met extra kali voor afharding naar de winter toe of bij vruchtdragende gewassen voor stevigere en smaakvollere vruchten. Tevens daar waar kalitekorten aan de orde zijn.

3% stikstof totaal (N) waarvan: 2% organische stikstof afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen. 1% ureumstikstof, 8% fosforzuuranhydride (P2O5) oplosbaar in water en neutraal ammoniumcitraat, 18% kaliumoxyde (K2O) oplosbaar in water, 2% magenesiumoxyde (MgO) oplosbaar in water, 25 % organische stof afkomstig van: verenmeel, beendermeel, meel van koeken van oliehoudende zaden en cacaodoppen.

 

NB:

Bevat dierlijke eiwitten. Vee mag niet op het land komen gedurende tenminste 21 dagen na het gebruik hiervan op het land. Droog bewaren. Niet voor menselijke en dierlijke consumptie.

 

VaBomix 2

-          kalimeststof, bij kalitekorten

-          gecontroleerde groei

-          betere afharding, waardoor hogere weerstand tegen schimmels

-          stimulering van het bodemleven

-          zuinig in gebruik, mooie korrel

 

Dosering

Algemeen advies:

5- 8 kg per 100 m2 per strooibeurt

 

Tip:

Indien de bodemgesteldheid twijfelachtig is, eerst micro-organismen toedienen (BioBodem®). En eventueel structuurverbeterende maatregelen treffen.

 

Daar Innogreen over het gebruik, de opslag alsmede het onjuist toepassen van haar producten geen controle kan uitoefenen, kan geen aansprakelijkheid aanvaard worden voor verminderde werking of eventuele schade.