Duurzaamste 2017

Verkiezing Duurzaamste hovenier van Nederland 2017

 kopie van groepsfoto duurzaamste hovenier.jpg

Vakblad voor de groenvoorziening Tuin en Landschap organiseert samen met Innogreen de verkiezing van de Duurzaamste hovenier van 2017.

 

Deelname aan deze verkiezing staat open voor alle groenbedrijven die actief zijn op gebied van aanleg en onderhoud, zowel in de particuliere als openbare ruimte.

 

Er worden twee categorieën onderscheiden, een voor bedrijven tot tien medewerkers, en een voor bedrijven met meer dan tien medewerkers.

 

Inschrijven kan via de website:

 

www.hortipoint.nl/tuinenlandschap/duurzaamste-hovenier

 

Zorg ervoor dat u alle vragen zo compleet mogelijk beantwoordt! Aan de hand van de ingestuurde formulieren wordt een selectie gemaakt. Van medio oktober tot en met november worden geselecteerde bedrijven door een vakjury bezocht. Hieruit zal in iedere categorie een aantal genomineerden worden gekozen.

 

De bekendmaking van de winnaar vindt plaats in een duurzame ambiance tijdens de Groene Sector Vakbeurs in Hardenberg. De verkiezing wordt ondersteund door diverse sponsoren. Naast een prachtige troffee en eeuwige roem, alsmede publiciteit in vak- en publieksbladen, zijn er voor de winnaars mooie prijzen te winnen.

 

Aan initiatiefnemer van de verkiezing, Ruud Snijders van Innogreen, de vraag waarom hoveniers mee moeten doen aan deze competitie:

 

„Voor hoveniers is het van belang om te laten zien hoe duurzaam ze werken, dat levert een enorme reactie op uit de markt. We hebben dat ook gezien bij eerdere winnaars van de prijs, opeens gaan er allerlei deuren voor ze open, worden ze gevraagd om lezingen te houden en hun visie te geven. Deelname aan de wedstrijd is ook een mooi moment om het bedrijf eens goed tegen het licht te houden. De vakjury stelt kritische vragen, wat je als ondernemer aanzet om eens goed te kijken naar zaken als autobeleid, personeelsbeleid, gereedschappen en machines, dat zijn allemaal aspecten die een rol spelen bij duurzaamheid.”

 

Voor meer informatie: Ruud Snijders, tel. 0183-50 97 96 of Ralph Mens, tel. 071-565 96 52.